Om oss

En kort introduktion till vårt lajv och lokalen vi håller till i.

Lajvet:
I Lindesberg spelas en lajvkrönika av Vampire the Masquerade, vilken påbörjades hösten 2013. Vi som spelar är dels erfarna spelare med många års erfarenhet av levande rollspel, men även nybörjare som aldrig tidigare har vistats i en lajvmiljö. Gemenskap, enkla regler som inte stör spelet – fokus på stämning, rollspel, karaktärsgestaltning, upplevelse, inlevelse. Vi är ett seriöst, hårt och erfaret lajv – men vi är också ett lajv för nybörjare där alla är välkomna.

Så, om du vill uppleva ett seriöst Vampire-lajv, eller om du vill åka på ett spännande gästlajv där du skaffar dig häftiga upplevelser, sköna minnen och nya härliga vänner – då tycker vi att du ska ta tillfället i akt och börja lajva tillsammans med oss. Vi kan svara på de frågor du har och gemensamt med dig skapa en skräddarsydd karaktär.

Discord och facebook:
Discord och facebook utgör lajvets huvudsakliga kommunikationskanal, utöver hemsidan som enbart förmedlar information. Mellanlajv som involverar spelledningen sker oftast via Discord eller facebook.

Här hittar du vår discordserver.
Här httar du vår facebook grupp.

Lokal:
Vi håller till i en av Studiefrämjandets lokaler, Lucky 33, i Lindesberg, adressen är Kristinavägen 33, källare, 71130 Lindesberg. Det är en fantastisk lokal som är till för att främja all typ av spelkultur.